SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

VATANIMIZ VE BAYRAĞIMIZ İÇİN ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN GERİDE KALAN AİLELERİ BİZLERE BAŞ TACI VE EMANETTİR

VATANIMIZ VE BAYRAĞIMIZ İÇİN ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN GERİDE KALAN AİLELERİ BİZLERE BAŞ TACI VE EMANETTİR
Bu haber 12 Mart 2018 - 10:08 'de eklendi ve 501 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi, Şehidimiz Alper KALEM’in hasta olan annesine ziyarette bulundu. Şehidimizin annesi ile yakından ilgilenerek rahatsızlıklarından dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiler. En kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşması temennilerinde bulundular.
Ardından Şırnak’ta 1992 yılında hain terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Kıdemli Çavuş Hayrettin ÇOBAN’ın ailesine ziyarette bulunan Valimiz ve Eşi, şehidimizin ailesiyle yakından ilgilendiler. Her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.
Şehitlerimizin aileleri devletimiz ve milletimizin desteklerini her zaman hissettiklerini belirterek ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA